PALVELUMME

KEHITTYNEET KIERRÄTYSASEMAT

Raskasasennus & Recycling Oy:n ydinosaamista on rakennus- ja muovijätteen kierrätys- ja käsittelylinjastot kaupunkien ja suuryritysten käyttöön.

Raskasasennus & Recycling Oy:n kierrätysasemat ylittävät materiaalikierrätyksen nykyiset säädökset ja ne on suunniteltu ketterästi mukautumaan tulevaisuuden tarpeisiin. Yrityksen kehittämät ainutlaatuiset linjastot ja ratkaisut lisäävät ratkaisevasti asiakkaan materiaalikierrätyksen tehokkuutta ja materiaalipuhtautta, sekä ovat energiatehokkaita, hiljaisia ja päästöttömiä.

Kierrätyksen asiantuntija

Olemme kerryttäneet kierrätyksen asiantuntemustamme jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Yrityksen kehittämät ainutlaatuiset rakenteet, linjastot ja ratkaisut lisäävät ratkaisevasti asiakkaan materiaalikierrätyksen tehokkuutta ja materiaalipuhtautta, sekä ovat energiatehokkaita, hiljaisia ja päästöttömiä.

Kestävää kierrätystä

Ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta linjastot on myös kestävämpiä. Niiden huolto ja kunnossapito on suunniteltu helpoksi ja tehtäväksi kentällä käyttökatkosten minimoimiseksi.

Kierrätysasemalinjasto on yritykselle erittäin tuottava ja pitkäaikainen investointi. Se on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ääriolosuhteissa 24/7.