UUTISET

KIERTOTALOUS

RAskasasennus & Recycling kiertotalouden osaaja

Kehitys kohti kiertotaloutta, joka taklaa ylikulutuksen ongelmaa, kiihtyy sekä Euroopassa että Suomessa. Kiertotalouden kehittymisen kannalta keskeisiä aloja ovat: rakennusala, muoviteollisuus, tekstiiliteollisuus sekä elektroniikka-teollisuus. 

Raskasasennus & Recycling Oy on erikoistunut rakennusmateriaalien ja muovin kierrätykseen. Yritys tuottaa sekä kierrätysmuovista, että kierrätyspuusta erinomaista materiaalia uusiotuotantoon. Yrityksemme uusi linjasto tuottaa puhdasta ja tasalaatuista materiaalia useille eri valmistajille. Olympiastadionin uusi istuin on ympäristöystävällinen ja kotimainen tuote. Puukomposiitin valmistuksessa käytetään kierrätyspuuta.

PUUTAVARAN KIERRÄTYS

VAATTEITA PUUSTA

Puuvillasta valmistetut vaatteet kuormittavat paljon luontoa. Puuvillaisten farkkujen ja T-paidan valmistukseen kuluu vettä yli 20.000 litraa. Suomalaisten kehittämät menetelmät, jossa puusta valmistetaan kangasta, voivat ratkaista ratkaista monet vaatetuotannon ongelmat. Jenni Haukion leninki on kierrätettyä havupuuta. Marimekon hameen raaka-aine on koivu.

MUOVIN KIERRÄTYS

PAITA PULLOSTA

Kierrätysmuovista saadaan erinomaista materiaalia uusiotuotantoon. Yrityksemme uusi linjasto tuottaa puhdasta ja tasalaatuista materiaalia useille eri valmistajille. Hesburgerin tyylikkäissä työasuissa hyödynnetty kierrätysmateriaaleja. Kauluspaitojen raaka-aineena käytetään noin 18 kierrätysmuovipulloa per paita. Raskasasennus & Recycling Oy:n t-paidoista ja lämpötakeista on kertynyt yhteensä 20 000 000 litraa vedensäästöä